Let's work together

Blooming trajecten

Je dromen geloven, je dromen echt ruimte geven en samen je dromen maken.  Meer je buikgevoel durven toelaten en vanuit je hart kunnen spreken.  Meer structuur, focus en balans omarmen in iedere fase van je salon om zo nog meer te kunnen groeien.  Hoe mooi zou het zijn om met zoveel meer diepgang je salon te runnen.

zet me op de wachtlijst

Money balance traject

Hoe mooi is het dat je in je salon puur jezelf kan zijn. Hoe leuk is het dat je vanuit een diep vertrouwen veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je zit door te ploeteren of wanneer je vanuit een hobby-inkomen moet werken.  Met een gezond financieel verdienmodel zal je met veel meer voldoening en vertrouwen inkomsten kunnen genereren.

zet me op de wachtlijst

Mind your own social business traject

Je social media op een bevrijdende manier organiseren waarin je zelf de spelregels zal uitkiezen die bij jou als authentiek persoon zal passen en zo ook bij jouw salon.  Social media dat niet pusherig of schreeuwerig hoeft te zijn.

zet me op de wachtlijst

Your webdesign journey

Droom jij ook zo van die mooi website? Een website die boven de ruis uitkomt?  Met mooie pure teksten die vanuit je zelf komen?  Een website die niet zomaar weg wordt geklikt maar net anders is, waardoor je jezelf kan onderscheiden en je boven de massa kan uitkomen. Waarin beelden zoveel meer zeggen dan woorden?

fully booked

Ask me a question

Nog niet helemaal helder welk traject precies zal passen bij jou of vind je het allemaal nog wat spannend? Wens je het traject op maat?  Stuur me hier al jouw dromen en vragen door.

Contact

Nog enkele ditjes en datjes

Omdat ik al mijn liefde en energie steek in het begeleiden van zowel de online als face2face trajecten worden de trajecten heel bewust maar enkele keren per jaar gegeven. 

Op die manier kan ik me telkens heel gericht concentreren per groep en per traject.  Alle nieuwe startdatums worden telkens via social media gelanceerd.

Het Boom your Business Bloom traject kan je aanvragen via mail. Dit is een face2face traject op maat en plannen we samen helemaal in.

Je kan me steeds een mail sturen wanneer je interesse hebt in een bepaald traject. Je wordt dan als éérste persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe startdatum zodat je meteen kan inschrijven.

Je hoeft nog niet helemaal helder te hebben wat je precies gaat doen. De eerste modules van het traject zijn er volledig op gericht om dit zelfs helder te maken. We gaan diep in op jezelf als persoon, je unieke zijn, je inner why en van daaruit kan je heel puur bepalen welke richting je verder uitgaat. De volgende modules zijn er op gericht om dit concreet te maken en te vertalen in de vorm van je eigen Business & Blooming bedrijf. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf als starter kan geven want hiermee zet je meteen je fundamenten heel stevig zodat het op korte termijn al meteen kan gaan stromen in je bedrijf.

Ook als ervaren ondernemer is het belangrijk om je fundamenten af te stemmen op wie jij bent en op je authentieke zijn. Als persoon en als ondernemer sta je voortdurend in ontwikkeling en helpen nieuwe inzichten je verder bij het inzetten van je missie.  Ondernemen waarbij bezieling, echtheid en verbinding centraal staan en waarmee je ook de ruis eruit zal kunnen halen zodat je voluit kan focussen op de essentie en meer innerlijke rust zal ervaren.

Van zodra je bent ingeschreven, heb je toegang tot onze besloten facebookgroep van het desbetreffende traject.  Hierin kan je connecten met andere gelijkgestemde deelnemers waardoor je inspiratie en motivatie zal opdoen.  Op die manier kan ik perfect volgen waar je precies zit in het traject.  Zelfs online zal je mijn aanwezigheid voelen, ik volg je evolutie op, ik beantwoord je vragen en geef feedback op je ingestuurde cases via mail.

De trajecten zijn zodanig ontworpen dat je er echt super veel resultaat mee behaalt. Gedurende 3 of 6 maanden begeleid ik je naar dat gewenste resultaat. Ik ben er om je live-changing inzichten te geven, om al je vragen te beantwoorden en feedback te geven op je cases. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je zelf echt aan de slag gaat.  Ik heb 100% commitment van jou nodig. Het is essentieel dat je bereid bent om zowel op Business als op Blooming vlak 100% verantwoordelijkheid te nemen. Ik ben er voor je maar ik ga het niet voor jou doen. Ik ben niet het type coach dat een shop onder je kont zal geven. Dat heb jij als ondernemer (hopelijk) niet nodig. Alle trajecten zijn mijn levenswerk. Ik steek er al mijn liefde en energie in.

Je geniet van alle vrijheid en ruimte om zelf je modules in te plannen.  Je hoeft daarom ook niet in te boeten op je salonagenda.  Je hoeft geen klanten afspraken te verzetten, je hoeft jezelf niet te verplaatsen.  Je kan op die manier werken aan je zaak en groeien als ondernemer.

Dat hangt af van het gekozen traject.

We komen bij de essentiële modules samen.  Ik help je persoonlijk op weg zodat je met de juiste mindset weer helemaal verder kan.  Je zal het echt kunnen doorvoelen tot in de toppen van je tenen en er de juiste energie verder uithalen.

De persoonlijke afspraken zijn telkens twee uren die je in je agenda moet vrijmaken.  De modules die je zelf volgt, plan je naar eigen keuze in.

Hiervoor moet je echt heel eerlijk zijn met jezelf.

Ofwel ben je diegene die meer nood heeft aan heerlijke diepgaande gesprekken die je voldoende zullen motiveren om verder aan de slag te gaan.  Een face2face traject zal meer jouw ding zijn.

Ofwel hou je er echt van om helemaal op jezelf te kunnen intunen, twee uren lekker te blokken om aan je zaak te kunnen werken en zo in alle vrijheid te kunnen genieten van allerlei inzichten, inspiratie en heb je zo voldoende tools om verder aan de slag te gaan.  Een online traject zal dan echt perfect voor jou zijn.

Schrijf je pas in wanneer je echt helemaal zeker bent van je gekozen traject.