Money Balance Traject

Trajecten / Money Balance Traject

Money balance traject

Hoe mooi is het dat je in je salon puur jezelf kan zijn. Hoe leuk is het dat je vanuit een diep vertrouwen veel meer resultaat kan bereiken dan wanneer je zit door te ploeteren. Hoe zalig is het om dagelijks ruimte te hebben om te kunnen focussen op datgene wat je het liefst doet zonder dat het op een pusherige of schreeuwerige manier hoeft te gebeuren.

​Om dat te kunnen realiseren heb je een gezond financieel model nodig dat ondernemen vanuit moeiteloosheid en ontspanning ondersteunt.  Kosten en onkosten berekenen, ja zeker, maar hoe zit het ook met relax, ontspanning en gezinstijd?

Als jij als ondernemer honderd procent verantwoordelijkheid opneemt voor de financiën in je salon en een passend verdienmodel opmaakt, zal je met veel meer voldoening en vertrouwen inkomsten kunnen genereren en zal je niet meer vanuit een hobby-inkomen moeten werken.

After the experience

  • Kan je zelf een kostenprijsberekening maken inclusief je relax, ontspanning en gezinstijd.
  • Kan je prijzen vragen die bij jou en je salon horen.
  • Kan je jezelf losmaken van concurrerende prijzen en behoud je zo focus op jezelf.
  • Heb je verschillende nieuwe verdienmodellen gezien en weet je hoe je ze kan inzetten in jouw specifieke situatie.
  • Weet je perfect hoe je jouw prijszetting aanpakt en vraag jij vol vertrouwen de prijs die je product / dienst waard is.
  • Weet je hoe je producten kan verkopen zonder pusherig over te komen.
  • ​Zie je in dat geld creëren niet moeilijk of zwaar is en ook niet in strijd hoeft te liggen met jezelf maar dat het net je passie en dus je onderneming enorm ondersteunt

Nice to know

De lancering voor dit traject staat eind najaar 2020 gepland.

De investering voor de online coaching bedraagt 650 euro excl btw.

Liever een face2face coaching?  Dat kan ook. Je geniet van een persoonlijke begeleiding en we komen bij verschillende modules samen.  We plannen zes individuele afspraken in, telkens twee uren.  Hiernaast heb je ook toegang tot onze besloten FB groep waar je met andere deelnemers kan connecten.

De investering voor het face2face traject bedraagt  1295 euro excl btw.

 

Voor iedereen. We werken in volle vertrouwen met elkaar samen. Dat wil zeggen dat ik er op vertrouw dat jij met alle inzichten en tools 100% aan de slag zal gaan en dat jij erop kan vertrouwen dat ik als coach alles op alles zet voor jou. By the way, alles wat wij onder elkaar delen, zal ook onder ons blijven.  Wees ook eerlijk met jezelf en schrijf je enkel in als je een volle JA voelt en die moet je tot in de toppen van je tenen voelen.

 

Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen zowel online als bij de face2face coaching.

Hoeveel tijd je nodig hebt bij het volgen van een online masterclass of persoonlijke werkopdracht is voor iedereen anders. Uit ervaring weet ik intussen dat het aangenaam is om in een blok van twee tot max drie uren te werken. Zo behoud je je focus en alertheid.

Fall in love with the process and the results will come.

tell me more