Your Webdesign Journey

Your webdesign journey

Droom jij ook zo van die mooi website? Een website die boven de ruis uitkomt?  Met mooie pure teksten die vanuit je zelf komen?

Een website die niet zomaar weg wordt geklikt maar net anders is, waardoor je jezelf kan onderscheiden en je boven de massa kan uitkomen. Waarin beelden zoveel meer zeggen dan woorden?

Alles begint met een enorme sterke voorbereiding .  Net bij die voorbereiding zal ik je begeleiden en leren hoe je het verschil kan maken.   Die volledige voorbereiding is wat je webdesigner van je nodig heeft.  Zelf ben ik geen webdesigner, dat is een andere specialisatie en dus een externe kracht die we nog moeten inzetten.

Alle elementen die je voor je website nodig hebt, komen in dit traject aan bod. We gaan diep, doorheen alle lagen van je salon en jij als ondernemer zodat we die authentiekheid ook online kunnen laten doorvoelen tot bij jouw klanten.  

Stronger together

  • We plannen samen een online of face2face afspraak in ter kennismaking en dat liefst in jouw salon.  Zo zie ik jou als ondernemer, als persoon in jouw salon en kan ik dit kaderen tot in zijn totaalkracht.
  • We gaan diep doorheen je inner why, missie en visie.
  • Je wordt schrijver van je eigen uniek levensverhaal en van je businessverhaal.
  • We leggen focus op jouw behandelingen en specialisaties zodat die in één oogopslag voor je klanten duidelijk zal worden.
  • We maken een volledige brand identity op.
  • We doorlopen een customer journey en je weet hoe je dit kan toepassen van zodra je website online zal staan.
  • Een complete design checklist zorgt voor een finale fine-tuning.
  • Weet je waarom je met een authentieke fotoshooting het verschil kan maken.
 
Nog een webdesigner nodig?  Kan je onder het motto van stronger together genieten van een vrijblijvend en exclusief aanbod omtrent je webdesigner.  Een webdesigner die in volle vertrouwen een samenwerking met Business Blooming heeft.

Nice to know

Dit traject is momenteel volzet.

De investering voor deze coaching bedraagt 550 euro excl btw.

We gaan zowel online als face2face aan de slag.  We plannen twee individuele afspraken in, telkens twee uren. Je ontvangt een werkboek zodat je de andere modules online kan verder volgen.  Hiernaast heb je ook toegang tot onze besloten FB groep waar je met andere deelnemers kan connecten.

Voor iedereen. We werken in volle vertrouwen met elkaar samen. Dat wil zeggen dat ik er op vertrouw dat jij met alle inzichten en tools 100% aan de slag zal gaan en dat jij erop kan vertrouwen dat ik als coach alles op alles zet voor jou. By the way, alles wat wij onder elkaar delen, zal ook onder ons blijven. Wees eerlijk met jezelf en schrijf je enkel in als je een volle JA voelt en die moet je tot in de toppen van je tenen voelen.

Je krijgt gedurende 3 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen zowel online als bij de face2face coaching.

Hoeveel tijd je nodig hebt bij het volgen van een online masterclass of persoonlijke werkopdracht is voor iedereen anders. Uit ervaring weet ik intussen dat het aangenaam is om in een blok van twee tot max drie uren te werken. Zo behoud je je focus en alertheid.

 

Your brand identity is your silent ambassador.

tell me more