Mind Your Own Social Business

Mind your own social business traject

Social media, het is zo een ‘dingetje’ hé.

De meeste onder ons, schuiven het graag voor ons uit of we doen het even snel tussen de soep en de petatten door omdat we ofwel tijd tekort hebben of we geen inspiratie hebben … En toch beseffen we wel diep in ons hart dat het wel een onmisbaar ‘dingetje’ is. Als we social media op zich zelf moeten geloven, moeten we in alles echt “all the way” gaan … we moeten bloggen, vloggen, jezelf constant laten zien, overvloedig in the picture blijven en zo verder … Klinkt behoorlijk heftig en lastig? Zeker.

Maar feit is een feit, het is een heel groot deel van het nieuwe marketingplan geworden. Het is niet meer weg te denken en willen we onszelf toch wat kenbaar maken bij onze klanten of moet je nog nieuwe klanten aantrekken dan moeten we die trein ook nemen maar niet altijd persé die sneltrein.

Dus, heb ik goed nieuws voor je. Je hoeft niet altijd “all the way” te gaan.  Je hoeft vooral enkel te doen waar je jezelf goed bij voelt en dat is echt helemaal ok. Ondanks alle voorgeschreven spelregels!  Belangrijk is te ontdekken wat je precies wil brengen op je social media, welke kanalen je daarvoor wil inzetten, hoe je je social media organiseert en dat op een manier dat weer helemaal bij je past.

After the experience

 • Kan je zelf een visueel moodboard van je social media opmaken.
 • Is je focus en visie heel helder geworden over wat je wil brengen op je social media, kan je daardoor dicht bij jezelf blijven en laat je je niet meer verleiden door alle voorgeschreven social media regeltjes.
 • Weet je hoe je je klanten kan inspireren.
 • Zorg je ervoor dat je via je social media kan connecten met je volgers en dat ze niet zomaar voorbij scrollen.
 • Weet je hoe nieuwsbrieven werken en hoe je ze strategisch kan inzetten.
 • Kan je vanuit je authentieke zijn makkelijk teksten creëren voor je social media.
 • Weet je een vaste stijl uit te brengen en kan je zo je salonmerk stevig positioneren.
 • Weet je hoe je met regelmaat en structuur kan posten.
 • Put je jezelf niet meer uit en weet je hoe je je social media kan inplannen en werk je met automatiseringen!
 • Maak je vanaf nu maar één dag tijd vrij om je social media voor zelfs drie weken op te maken, verwerken en in te plannen en doe je niets meer tussen de soep en petatten.
 • Heb je rust, regelmaat en balans in je hele social media ingebracht.

Nice to know

De lancering voor dit traject staat eind najaar 2020 gepland.

De investering voor de online coaching bedraagt 850 euro excl btw.

Liever een face2face coaching?  Dat kan ook. Je geniet van een persoonlijke begeleiding en we komen bij verschillende modules samen.  We plannen zes individuele afspraken in, telkens twee uren.  Hiernaast heb je ook toegang tot onze besloten FB groep waar je met andere deelnemers kan connecten.

De investering voor het face2face traject bedraagt  1495 euro excl btw.

Voor iedereen. We werken in volle vertrouwen met elkaar samen. Dat wil zeggen dat ik er op vertrouw dat jij met alle inzichten en tools 100% aan de slag zal gaan en dat jij erop kan vertrouwen dat ik als coach alles op alles zet voor jou. By the way, alles wat wij onder elkaar delen, zal ook onder ons blijven. Wees eerlijk met jezelf en schrijf je enkel in als je een volle JA voelt en die moet je tot in de toppen van je tenen voelen.

Je krijgt gedurende 6 maanden toegang tot al het materiaal zodat je alles op je eigen tempo kan doorlopen zowel online als bij de face2face coaching.

Hoeveel tijd je nodig hebt bij het volgen van een online masterclass of persoonlijke werkopdracht is voor iedereen anders. Uit ervaring weet ik intussen dat het aangenaam is om in een blok van twee tot max drie uren te werken. Zo behoud je je focus en alertheid.

 

Choose the option where everybody wins.

tell me more